Virtuális Séta

Erőteljes marketing eszköz az ingatlan ügynökök, és tulajdonosok eszköztárában

A virtuális séta segítségével a vevő 3D nézetben nézhet körül az ingatlanban anélkül, hogy a helyszínre látogatna.

Mi is az a virtuális séta?

Mi is az a virtuális séta?

A virtuális séta, vagy VR séta, segítségével a potenciális vevő teljes mértékben áttekintheti az ingatlant online. A képek nagy pontossággal kerülnek összefűzésre, ezért az így keletkezett digitális tér hűen tükrözi az ingatlant.
A vevő bármilyen eszközön megtekintheti a sétát, akár mobilon is. A képekre való kattintással bebarangolhatja a különböző helyiségeket. A séta tartalmaz alaprajzot is, amely még áttekinthetőbbé teszi az ingatlant.
Működő Virtuális séta

Miért is jó a virtuális séta?

Időt és pénzt takarít meg.

A virtuális séta lecsökkenti a felesleges helyszíni bemutatások számát, ami rengeteg időbe és pénzbe kerül mind a hirdetőnek, mind a vásárlónak.

Kényelem és elhatározás növelése

A virtuális séta segítségével a vevő a saját tempójában tudja felfedezni az ingatlant, nyomás és zavaró körülmények nélkül. Többször is visszatérhetnek egy sétához, megoszthatják azt családtagjaikkal, barátaikkal. Így  megalapozott és határozott döntést tudnak hozni.

Versenyképesség

A virtuális séták kiemelkednek a tömegből, és jobban felkeltik a vásárlók figyelmét. Ezen felül professzionalizmust sugall, emeli a brand megítélését, és hírnevét.

Jelentkezés Konzultációra
Miért is jó a virtuális séta?
További előnyök

További előnyök

A Zillow által készített tanulmány szerint, a vásárlók 36%-a mondta, hogy szívesebben vásárolna online, ha az ingatlan rendelkezne virtuális sétával, és a vásárlók 80%-a dolgozna szívesebben olyan ingatlanügynökökkel, akik kínálnak virtuális sétát.

A Realtor.com tanulmánya szerint a virtuális sétával rendelkező hirdetések 87%-kal több megtekintést érnek el, mint azok, amelyek nem rendelkeznek ilyennel.

A Matterport tanulmánya szerint a virtuális sétával rendelkező ingatlanok 20%-kal gyorsabban kelnek el, és 9%-kal magasabb áron.

A Redfin tanulmánya szerint a virtuális sétákat használó vásárlók 95%-kal biztosabb, hogy helyszíni bemutatást kérnek, és 300%-kal biztosabb, hogy ajánlatot tesznek.

 

Virtuális séta készítése

  • az ingatlan teljes szkennelése
  • 5db hagyományos profi kép
  • ingyenes kiszállás Budapesten belül (Budapesten kívül plusz utiköltség)
  • képkidolgozás
  • 3D modell
  • alaprajz
  • virtuális séta 72 órán belül elérhető

40.000 Ft-tól

Az ár 15db panorámaképre vonatkozik

Jelentkezés Konzultációra