Virtuális Séta

Erőteljes marketing eszköz az ingatlan ügynökök, és tulajdonosok eszköztárában

A virtuális séta segítségével a vevő 3D nézetben nézhet körül az ingatlanban anélkül, hogy a helyszínre látogatna.
_____
Mi is az a virtuális séta?
A virtuális séta, vagy VR séta, segítségével a potenciális vevő teljes mértékben áttekintheti az ingatlant online. Az általam készített virtuális séta tartalmaz képeket és videót is. A képek nagy pontossággal kerülnek összefűzésre, ezért az így keletkezett digitális tér hűen tükrözi az ingatlant.
A vevő bármilyen eszközön megtekintheti a sétát, akár mobilon is. A képekre való kattintással bebarangolhatja a különböző helyiségeket. A séta tartalmaz alaprajzot is, amely még áttekinthetőbbé teszi az ingatlant.
_____
Miért is jó a virtuális séta?
Időt és pénzt takarít meg.
A virtuális séta lecsökkenti a felesleges helyszíni bemutatások számát, ami rengeteg időbe és pénzbe kerül mind a hirdetőnek, mind a vásárlónak.
Kényelem és elhatározás növelése
A virtuális séta segítségével a vevő a saját tempójában tudja felfedezni az ingatlant, nyomás és zavaró körülmények nélkül. Többször is visszatérhetnek egy sétához, megoszthatják azt családtagjaikkal, barátaikkal. Így  megalapozott és határozott döntést tudnak hozni.
Versenyképesség
A virtuális séták kiemelkednek a tömegből, és jobban felkeltik a vásárlók figyelmét. Ezen felül professzionalizmust sugall, emeli a brand megítélését, és hírnevét.
_____
_____
További előnyök
A Zillow által készített tanulmány szerint, a vásárlók 36%-a mondta, hogy szívesebben vásárolna online, ha az ingatlan rendelkezne virtuális sétával, és a vásárlók 80%-a dolgozna szívesebben olyan ingatlanügynökökkel, akik kínálnak virtuális sétát.
A Realtor.com tanulmánya szerint a virtuális sétával rendelkező hirdetések 87%-kal több megtekintést érnek el, mint azok, amelyek nem rendelkeznek ilyennel.
A Matterport tanulmánya szerint a virtuális sétával rendelkező ingatlanok 20%-kal gyorsabban kelnek el, és 9%-kal magasabb áron.
A Redfin tanulmánya szerint a virtuális sétákat használó vásárlók 95%-kal biztosabb, hogy helyszíni bemutatást kérnek, és 300%-kal biztosabb, hogy ajánlatot tesznek.
_____
Virtuális séta készítése
Az ingatlan teljes szkennelése  5db hagyományos profi kép  ingyenes kiszállás Budapesten belül (Budapesten kívül plusz utiköltség)  képkidolgozás  3D modell  alaprajz   virtuális séta 72 órán belül elérhető
40.000 Ft-tól
Az ár maximum 20db képre vonatkozik

Back to Top